09.07.2008, 15:42
|
|
![]() Rozgadany Group: Administrator Posts: 440 Joined: 17.06.2007 From: Gdynia Member No.: 117,695 |
Zostałem upoważniony przez Pana Prezesa Krzysztofa J. Szklarskiego do zaznajomienia Państwa z treścią wezwania, które otrzymał On w dniu dzisiejszym za pośrednictwem poczty. Pan Krzysztof ma składać we wtorek, a więc w dniu 15 lipca br. zeznania w sprawie rozpowszechniania napisów przez jedną z tłumaczących osób. Wiele w sprawie tłumaczeń do filmów i rozpowszechniania ich w formie napisów przez Internet narosło mitów, nieporozumień. Mam ten olbrzymi zaszczyt i przyjemność by od roku już czasu współpracować z Panem Krzysztofem, gdyż uczy mnie On każdego dnia poszanowania prawa, poszanowania cudzej własności, poszanowania dla pracy innych ludzi... Zanim zadeklarowałem swoją chęć współpracy z Panem Szklarskim, z serwisem NAPiSY.info bardzo długo przyglądałem się temu, co w tym "światku" się dzieje i czy grożą mi jakieś prawne, finansowe konsekwencje z tytułu zadeklarowanej i wykonywanej pracy. Nie będę ukrywał, że długo się wahałem, że bardzo się bałem, ale właściwie bać się przestałem, gdy dowiedziałem się, jakie są rzeczywiste przyczyny zamknięcia serwisu Napisy.org. Zastanawiało mnie ciągle to, dlaczego także NAPiSY.info nie zostały zamknięte. Zacząłem zbierać przede wszystkim przez net informacje o Panu Szklarskim, o spółce Korporacja Kapitałowa Inter POLRAD CO., LTD., a także bardzo uważnie zacząłem czytać to, co Pan Szklarski nie tylko na tym Forum pisał i... zrozumiałem
Zanim zaznajomią się Państwo z treścią wezwania, warto przeczytać co na ten temat napisano kiedyś w internecie: Kliknij aby powiększyć ==>> ![]() Kliknij aby powiększyć ==>> ![]() Kliknij aby powiększyć ==>> ![]() Kliknij aby powiększyć ==>> ![]() UWAGA Te, jak i jakiekolwiek inne dokumenty umieszczane w tym serwisie podlegają prawnej ochronie, więc bez pisemnej zgody Pana Prezesa Zarządu Krzysztofa J. Szklarskiego nie wolno ich: pobierać nawet dla własnych prywatnych celów, zamieszczać na jakichkolwiek witrynach internetowych, bezpośrednio do nich linkować. Za złamanie powyższych zasad grozić może karna i cywilnoprawna odpowiedzialność. |
|
|
|
Michał Mellin A jednak tłumacze napisów będą karnie ścigani!!! 09.07.2008, 15:42
K. J. Szklarski Dziękuję Ci Michale za bardzo fajne wprowadzenie U... 10.07.2008, 08:16
K. J. Szklarski Otrzymałem w dniu dzisiejszym e-mail o treści:
Wi... 16.07.2008, 13:05
K. J. Szklarski Nie mogłem udzielić dzisiaj na Forum odpowiedzi w ... 17.07.2008, 23:49 ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 07.09.2010, 02:27 |