IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Polański Roman i Kruszyński Piotr - w jednym stali domu! Jeden to pedofil, drugi to SB-ecki kapuś i propagator pedofilii.
K. J. Szklarski
post 27.09.2009, 13:26
Post #1

Bardzo rozgadany
Group Icon

Group: Administrator
From: Jelenia Góra - Cieplice
Member No.: 152,614

Nareszcie, nareszcie, nareszcie - być może sprawiedliwości stanie się zadość excl.gif Już wiecie o fakcie aresztowania Polańskiego, ale ja z pewnością w końcu wyrzucę coś z siebie, gdyż pedofilom (Polański Roman), jak i propagatorom pedofilii (Kruszyński Piotr) nigdy pobłażał nie będę excl.gif

Jestem, zmuszony zajmować się innymi sprawami niż pisaniem o zwyrodnialcach, ale na pewno do tego tematu jeszcze powrócę, a na razie zadaję sobie pytanie: Kiedy powstanie sequel filmu "Nóż w wodzie" zatytułowany "Penis w odbycie"... Czekam na niego z niecierpliwością. Wiem, wiem - staję się wulgarny, ale nigdy nie będzie we mnie ani zrozumienia, ani pobłażania nie tylko dla pedofilów, ale także dla tych, którzy pedofilów na wszelkie sposoby usiłują chronić.
Go to the top of the page

+Quote Post
solpe
post 28.09.2009, 09:13
Post #2

Milczek
*

Group: Użytkownik
Member No.: 162,238

Jaką Pan proponuje karę za jego przestępstwo? I czy jest taka kara, po której pedofil Polański Roman reżyser ma szansę stać się w Pana oczach reżyserem Romanem Polańskim?

P. Fąferek

CYTAT(K. J. Szklarski @ 27.09.2009, 14:26 ) *
Nareszcie, nareszcie, nareszcie - być może sprawiedliwości stanie się zadość excl.gif Już wiecie o fakcie aresztowania Polańskiego, ale ja z pewnością w końcu wyrzucę coś z siebie, gdyż pedofilom (Polański Roman), jak i propagatorom pedofilii (Kruszyński Piotr) nigdy pobłażał nie będę excl.gif

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 28.09.2009, 09:37
Post #3

Bardzo rozgadany
Group Icon

Roman Polański był i jest wybitnym reżyserem i to nie podlega jakiejkolwiek dyskusji, jednakże jego twórczość nie może być równoważona z przestępstwem jakiego się dopuścił. Nie wolno nam tolerować tego rodzaju zachowań, nie wolno nam oceniać pedofilii poprzez pryzmat osiągnięć pedofilów w innych sferach życia, działalności. Czy gdyby Polański nie był reżyserem, to byłby w moich oczach kimś innym icon14.gif Proszę zwrócić uwagę na temat, na zastosowaną przeze mnie inwersję. Możemy otworzyć na Forum dział poświęcony twórczości Pańskiego jako reżysera, a na pewno nie pozwoliłbym na to, aby tam pisano o jego ohydnych czynach. Może ktoś mieć skłonności pedofilskie i ich nie ujawniać, walczyć z nimi, nie dopuszczać do sytuacji, gdy z człowieka mógłby się stać zwierzęciem. Proszę nie zapominać o tym, że Polański nigdy za swój czyn nikogo nie przeprosił, a i nadal w pedofilii nie dostrzega nic zdrożnego. Na pewno do tematu powrócę...

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 28.09.2009, 10:51
Post #4

Bardzo rozgadany
Group Icon

Szanowni Państwo. Jest w Internecie wiele forów dyskusyjnych i tam, o ile macie kłopoty z pisownią, z wyrażaniem w kulturalny sposób swoich myśli, możecie swoje przemyślenia przedstawiać. Będę dbał o poziom dyskusji, gdyż nie o samym Polańskim jest tu mowa, a problem pedofilii, problem angażowania się polskich przedstawicieli rządu, ludzi kultury w obronę Polańskiego jest czymś niezwykle istotnym i ważnym. Jesteśmy Polakami, jesteśmy ludźmi prawymi, jesteśmy ludźmi nieobojętnymi na ludzką krzywdę - takimi chciałbym widzieć osoby tu piszące. Proszę, nie piszcie nic, o ile macie pisać coś, co miałoby w jakiś sposób zachwiać wizerunkiem tego Forum. Cenię ludzi, którzy nie wstydzą się własnych poglądów i nie wstydzą się własnych nazwisk. Forum to nie śmieciowisko, a w myśl prawa prasowego, o ile materiały przez naszą redakcję nie zostały zamówione, wcale nie muszą się tu ukazywać.

+Quote Post
solpe
post 28.09.2009, 12:39
Post #5

Milczek
*

Member No.: 162,238

A jednak nie odpowiedział Pan wprost na moje pytania. W kwestii oceny pedofilii na pewno się nie różnimy, natomiast w ocenie historii Romana Polańskiego - na pewno. Dla mnie w oskarżaniu o pedofilię Romana Polańskiego istotne znaczenie ma postawa ofiary tego czynu. Ona ma największe prawo do oceny i przebaczania. Nie chcę się zagłębiać w dyskusję na ten temat; nie sądzę, bym zdołał Pana przekonać do mojego poglądu na tę sprawę, a radykalność Pana oceny - na tle mojej wiedzy o tej historii - zupełnie do mnie nie przemawia. Radykalność ocen porządkuje świat, lecz wcale go nie naprawia.
W odpowiedzi na mój post oddziela Pan sprawę kary za popełniony czyn od faktu, kim jest osoba oskarżana o winę. Ten pogląd jest nośny, jest szczery i wygląda na...prawdziwy. Ale jest mnóstwo przykładów z życia wziętych, gdzie jednoznaczne potępienie czynu w oderwaniu od tego, co człowiek dobrego daje innym ludziom - nie jest wcale jednoznaczne etycznie i moralnie. Żeby daleko nie szukać: sprawa doktora G. Po oskarżeniu go o łapówkarstwo przerwano dokonywanie transplantacji, oczekujących na operację narażono na utratę życia.

Oczywiście, warto dążyć do tego, by sprawiedliwości stało się zadość. Warto piętnować tę ciemną stronę natury człowieka w imię porządku i bezpieczeństwa. I warto wierzyć, że w ten sposób porządek świata tkwi we właściwych posadach.

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 28.09.2009, 17:31
Post #6

Bardzo rozgadany
Group Icon

Prawdziwy, zdrowy na ciele i umyśle mężczyzna, gdy mu się nastolatka "pcha do łóżka" daje jej na pupę sążnistego klapsa. Ja się tak zachowałem w wieku 19 lat, mając już za sobą doświadczenie seksualne, w stosunku do pewnej dziewczyny, mającej lat 16 - dziewczyny, którą kochałem ponad życie, a dla której miałaby być to inicjacja seksualna. Straciłem ją przez to, ale wiedziałem wtedy i wiem teraz, że postąpiłem uczciwie wobec niej samej, choć ona tego nigdy nie zrozumiała. Dzisiaj jest dorosłą, dojrzałą kobietą, mającą dwójkę dorosłych już dzieci i jest szczęśliwą małżonką. Pomimo tamtych wydarzeń dalej kocham jej obraz, bo przecież już nie ją - jesteśmy z pewnością innymi już ludźmi.

Zrobię kawę i napiszę coś jeszcze - dobrze?

Czy gdyby cofnąć czas postąpiłbym w stosunku do Danusi inaczej? Tak, z pewnością tak. Dzisiaj nie zabrakłoby mi odwagi powiedzieć jej, że moje odsunięcie się od niej nie wynikło z braku miłości do niej, ale z braku miłości do siebie samego. Moje pierwsze doświadczenie seksualne było czymś ohydnym, czymś co się nie powinno nigdy wydarzyć. Miałem wtedy lat 16, byliśmy z naszym zespołem zaproszeni na pewne kolonie letnie, nie jako wychowankowie, ale jako zespół, który występował nie tylko dla kolonistów, ale także dla młodzieży, która nad jeziorem wypoczywała, biwakowała. Zostałem wtedy, będąc pod wpływem wypitego z kumplami alkoholu, uwiedziony przez znacznie starszą od siebie dziewczynę, dla której było to kolejne "zaliczenie", kolejna "fajna zabawa". Tak naprawdę nie chciałem tego wtedy, nie chciałbym teraz. Wybaczam po latach tamtej dziewczynie, a właściwie kobiecie, co ze mną wtedy uczyniła, choć piętno tamtego zdarzenia, zaważyło na moim dalszym życiu, dalszym losie.

Kiedy wziąłem Danusię w ramiona i ją pocałowałem poczułem się potwornie zbrukany - ona czysta, niewinna, kochająca mnie, ja dojrzały, kochający ją facet, który ją uwodzi, który jej miłość do siebie chce wykorzystać dla swojej uciechy. Straszliwie się wtedy poczułem i trudno mi było ukryć łzy, trudno mi było powiedzieć jej o swoim pierwszym, jakże wstrętnym przeżyciu, o tym jak ją kocham prawdziwą i czystą miłością, która potrzebuje czasu, która potrzebuje zrozumienia, a nie konieczności zatrzymania mnie przy niej - Danusi poprzez oddanie mi się. Po wielu latach dowiedziałem się, jak bardzo mnie Danusia kochała, jak bardzo ją skrzywdziłem odsuwając się od niej. Dowiedziałem się o tym po latach, a jak bardzo kochałem i kocham Danusię zrozumiałem przebywając w areszcie, gdzie wskutek klaustrofobii, na którą wtedy cierpiałem (udało mi się ją jakoś zaleczyć) umierałem psychicznie po wielokroć. W takich chwilach pojawiają się pewne obrazy z naszego życia...

Sorry - poryczałem się niczym bóbr - muszę się trochę uspokoić. Są melodie, piosenki, których wspólnie z Danusią słuchaliśmy w jej domu. Po wielokroć do nich wracam, bo tak naprawdę nigdy Danusi nie przestałem kochać. Tak, kocham ją, szleję za nią, ale musiałem się odsunąć, gdy znalazła innego mężczyznę, z którym jest już związana ponad 30 lat. Tak ciężko, tak trudno jest o tych sprawach pisać, ale może wtedy właśnie zrozumiecie, jak czasami nierozważny krok z naszej młodości może zaważyć na naszym dalszym życiu. Teraz zrobię sobie przerwę, posłucham pewnych piosenek sprzed lat, zajmę się swoimi doczesnymi sprawami, a do tematu kiedyś tam powrócę - mam nadzieję, że nie będziecie mi mieli za złe tego - prawda?

Może przedstawię tu tych kilka piosenek, melodii... Pierwsza z nich pochodzi z filmu "Love story", a jej kompozytorem jest Francis Lai.

Attached File(s)
Attached File  Snow_Frolic.mp3 ( 5.09MB ) Number of downloads: 130

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 28.09.2009, 18:53
Post #7

Bardzo rozgadany
Group Icon

@solpe

Odpowiem Panu uzupełniając stopniowo swoją poprzednią wypowiedź, a także i tutaj. Myli się Pan pisząc, że jestem bardzo radykalnym człowiekiem - nie, z pewnością kimś takim nie jestem. Napisałem coś wulgarnie o sequelu, o dalszych losach Polańskiego, ale w głębi serca nie chciałbym nigdy, aby znalazł się on w więzieniu, ale ażeby pojął on, jakiej straszliwej zbrodni na dziecku się dopuścił. Nie chcę decydować o karze, nie chciałbym także być członkiem ławy przysięgłych, która miałaby go skazywać. Boli mnie i oburza, że on nigdy nie wykazał skruchy za swój czyn, że nic nie zmieniło się w jego życiu. Chciałbym aby stanął przed ławą przysięgłych, a więc przed "dwunastoma gniewnymi ludźmi" (wspaniały, cudowny wręcz film), chciałbym, aby w końcu poniósł zasłużoną karę, ale nie mi przecież jest ją orzekać - nie chcę tego. To, że ofiara po latach wybacza jest czymś pięknym, zrozumiałym. Nie można żyć w wiecznej nienawiści do zbrodniarza - ta kobieta ułożyła sobie życie, ma rodzinę i chciałaby już wszystko z pamięci swej wymazać. To zatrzymanie Polańskiego, to kolejna zbrodnia, której tym razem dopuszcza się na niej amerykański wymiar sprawiedliwości...

+Quote Post
M. R. Krynicki
post 28.09.2009, 19:05
Post #8

Milczek
*

Member No.: 162,243

Zgadzam się z Panem Szklarskim, nie można pobłażać pedofilowi patrząc przez pryzmat jego osiągnięć. Należałoby tu oddzielić jego twórczość od przestępstwa, choć osobiście po prostu nie mam ochoty oglądać jego filmów. Przytoczę tu cytat z filmu, którego tytułu nie pamiętam: "Człowiek może zbudować 100 mostów, a jeżeli zrobi laskę to jest lachociągiem". Przykład może nie idealny, ale myślę że dobrze obrazuje moje stanowisko. Za błędy się płaci. Wszyscy płacimy czy to w sądzie, czy wyrzutami w sercu. A Pan Polański się swojego czynu nawet nie wstydzi, więc niech wreszcie zapłaci w sądzie. Nie rozumiem, tych którzy go bronią.

+Quote Post
Wasabi
post 28.09.2009, 19:40
Post #9

Milczek
*

Group: Banned
Member No.: 135,715

A ja powiem tak Panie Szklarski - tym samym stał się pan cenzorem - wolność słowa icon14.gif
Na tym forum nie istnieje - gdyż Pan moderuje sobie wedle swojego widzi-sobie-jak-chce.

O temacie"gwałtu" wie pan tylko tyle ile panu napisały gazety i inne źródełka, tymczasem są osoby, które tą sprawę obserwują od lat.

Komu wierzyć
dorosłemu facetowi, który nie wiedział w sumie ile ona ma lat icon14.gif
i który wiedział że owa "osoba" była uczestniczką wielu orgii icon14.gif

Czy dzieciakowi, któremu zależało na sławie za wszelką cenę, nawet gdyby miała wejść po kolei (i tak zresztą robiła) do alkow wszystkich sław.

Nikogo nie bronie - przedstawiam fakty - bardzo niewygodne dla niektórych fakty ...
Bo to było dziecko ...
Jasne - dziecko, którego matka sama namawiała do włażenia do łóżka różnym sławnym, dzięki temu chciała osiągnąć sukces, dobrze ustawić córeczkę - kto jest winien icon14.gif Ten co popełnia przestępstwo czy też ten kto do przestępstwa nakłania icon14.gif Bo jeżeli Polański jest traktowany jako przestępca, to tak samo powinna matka - o tym szanowna gawiedź zapomniała icon14.gif Nie wiedza nie jest usprawiedliwieniem
Dlaczego Polański icon14.gif Bo był głupi, młody i na nim się skupiło to że młoda "osoba" sławną się nie stała - w ramach zemsty trafiło na niego.

Może sobie Pan cenzurować wypowiedź - zrobi Pan jak Pan uważa - jednak wiem że jest Pan stronniczym człowiekiem, który być może nie wie jak łatwo daje się omotać przez okoliczności - co dał Pan wielokrotnie wyraz.

Osobiście - dla mnie są większe sławy niż jakiś tam Polański - co on nakręcił icon14.gif Kilka psychodelicznych filmów i ma oskara ... Są więksi od niego i bardziej skromniejsi

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 28.09.2009, 20:00
Post #10

Bardzo rozgadany
Group Icon

@Wasabi

Odpowiem Panu, nie uciekając się do osobistych "wycieczek" w stosunku do Pana tak, jak Pan to czyni w stosunku do mnie. Proszę pisać o Polańskim, a nie o Szklarskim i swoim stosunku do niego - tę uwagę czynię jako moderator, a nie jako osoba wypowiadająca się.

Prosiłbym jednakże Pana o to, aby Pan nie robił ludziom waty z mózgu. Kiedy się Polański tej ohydnej zbrodni dopuszczał miał wtedy 43 lata - jego ofiara była równo o 30 lat młodsza - miała lat 13. Jeżeli będzie Pan fałszował fakty, to będę Panu zmuszony odebrać uprawnienia do pisania na Forum - proszę o tym nie zapominać. Fakty są faktami, a ich ocena jest naszą suwerenną sprawą i... odpowiedzialnością excl.gif

+Quote Post
Wasabi
post 28.09.2009, 22:59
Post #11

Milczek
*

Group: Banned
Member No.: 135,715

Watę z mózgów ludziom robią massmedia

Fakty zostały przeinaczone
połowa akt zniknęła
wiele oświadczeń świadków zniknęło albo zostało usuniętych

proszę nie dywagować na tematy w których nie ma nikt pojęcia - jeżeli ktoś ma pojęcie to tylko osoby , które znają pierwotne akta sprawy

na tym zakończę rozmowę z osobami "którym sie wydaje" ze coś wiedzą

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 28.09.2009, 23:26
Post #12

Bardzo rozgadany
Group Icon

No i jeszcze coś, co mi użytkownik Wasabi przysłał na PW (prywatna wiadomość) - zachowuję oryginalną pisownię. Ocenę wypowiedzi oraz jej autora pozostawiam już Państwu - to jest ponad moją percepcję:

Witam
powiem Panu tak
w prostych słowa, szybko, bo dość tutaj zbędnych słów
jeszcze jest Pan młodym człowiekiem, bazującym na swoich emocjach - wielokrotnie dał pan znak tym emocjom
jeżeli pan nie wie o Polansky Case to prosze się nie wypowiadać - bo ja ją studiowałem wtedy gdy 3/4 użytkowników Pana forum nie było na świecie
nie ja robię wode z mózgu innym - robią media i nie wiedza, więc jeżeli nie wie pan o Polanski Case to proszę poszukać w dobrych źródłach, a nie ogólnie dostępnych
a takie są w Court Library Santa Fe - i są tam opisane matactwa matki i córki i sedzia i światkowie i ich usuniete zeznania

usunięciem rzeczowej wypowiedzi pokazał Pan że pana poczucie sprawiedliwości jest ... zgoła odmienne od logiki i faktów
na drugi raz prosze o mniej wiadomości z massmediów a wiecej rzetelnej i popartej doświadczeniem prawnym i życiowym - bo tego panu brakuje

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 29.09.2009, 07:38
Post #13

Bardzo rozgadany
Group Icon

Aha. Pewnie zaraz mi zarzucicie to, iż wyprzedzam fakty, że piszę bzdury. Szanowni Państwo - ja to czynię za własne pieniądze w przeciwieństwie do panów Radosława Sikorskiego i Bogdana Zdrojewskiego, którzy znacznie większe bzdury wypisują za pieniądze Wasze excl.gif Zachowania obu panów są abnormalne i im to uchodzi płazem, więc i ja - z uwagi na równość wszystkich wobec prawa - liczę na swoją bezkarność excl.gif

Ponadto ja, w przeciwieństwie do obu panów, zająłem się wróżbiarstwem. Roman Polański poprzez swoich prawników przemycił mi szklaną kulę, oto dowód:

,

dzięki której jestem w stanie przepowiadać najbliższą przyszłość, w tym szczęśliwe numerki dzisiejszego losowania Dużego Lotka. Kto chce wygrać te 40 "melonów", niechaj proponuje mi udział w wygranej. Czekam na uczciwe, jak nasz rząd i nasi politycy, propozycje...

Mass media właśnie donoszą, że Lech Kaczyński (przypomnę, że nadal pełni on urząd Prezydenta RP) polecił swoim prawnikom zajęcie się problemami Romana Polańskiego. Jestem wręcz przekonany, że Lech Kaczyński wydał takie polecenie będą odurzony kilkoma "małpkami" czy jak kto woli - "fikołkami", bo będąc "całkowicie trzeźwym na ciele i umyśle" nic bardziej niedorzecznego nie byłby w stanie wymyślić. Angażowanie publicznych pieniędzy w bezskuteczną obronę pedofila, który się do popełnionej przez siebie zbrodni przyznał przecie, jest również zbrodnią - tym razem zbrodnią popełnianą na polskim Narodzie - panie prezydencie Lechu Kaczyński excl.gif

+Quote Post
Cinema Operator
post 29.09.2009, 14:32
Post #14

Rozgadany
Group Icon

From: New York City
Member No.: 128,273

La Locataire, The Tenant, Lokator - film z roku1976, który Państwu emitujemy, może być dowodem na to, że Roman Polański jest niewinny uwiedzenia i gwałtu

Zapraszamy serdecznie tylko dorosłych widzów na film z 1976 r. Romana Polańskiego zatytułowany "Lokator" (La Locataire, The Tenant). Film ten powstał tuż przed ohydnym czynem, którego dopuścił się Roman Polański, a z powodu którego przebywa w areszcie deportacyjnym. Sprytni prawnicy mogą dowodzić, że Roman Polański jest niewinny uwiedzenia i gwałtu z powodu swojej niepoczytalności (kontratyp wykluczający karną odpowiedzialność sprawcy czynu). Na film zapraszamy Państwa do naszego internetowego kina YourLiveCinema.TV.

+Quote Post
orbitowski
post 29.09.2009, 18:14
Post #15

Milczek
*

Member No.: 162,251

Skąd te sensacyjne informacje, panie Szklarski, odnośnie ucieczki Romana Polańskiego? Rozbawił mnie Pan do łez biggrin.gif

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 29.09.2009, 18:35
Post #16

Bardzo rozgadany
Group Icon

No jak to skąd, no jak to skąd - wróżę z tej kuli szklanej - do diaska excl.gif icon_diabelek.gif A piszę pierwszy, bo nie chcę być ostatni. wink.gif

+Quote Post
orbitowski
post 29.09.2009, 19:14
Post #17

Milczek
*

Member No.: 162,251

Powiem Panu w tajemnicy, że nabrałem się na tę sensację tuż po przeczytaniu nagłówka na stronie głównej napisów. Do tego stopnia, że nie potrafiłem odmówić sobie szybkiego sprawdzenia internetowych portali informacyjnych w celu potwierdzenia tej informacji. Ech! Im starszy, tym bardziej naiwny.

Nie sądzę, żeby się sprawdził Pana scenariusz. Nie zostanie ustanowiona kaucja. W sprawach o ekstradycję to bardzo rzadka sytuacja. Polański ostatecznie odpowie za swoje czyny przed sądem amerykańskim. Miejmy nadzieję. wink.gif

Pozdrawiam i dziękuję za NAPISY.info

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 29.09.2009, 19:50
Post #18

Bardzo rozgadany
Group Icon

Aha, aha, tyle tylko, że temu, że Pan uwierzył w mojego newsa jest Pan sam sobie winien - nie ja excl.gif Wystarczyło dokładnie zapoznać się z jego całością, by dojść do przekonania, że kpię sobie z zabiegów Polańskiego prawników, którzy walczą o kaucję i areszt domowy. smile.gif News na stronie głównej:

La Locataire, The Tenant, Lokator - film z roku1976, który Państwu emitujemy, może być dowodem na to, że Roman Polański jest niewinny uwiedzenia i gwałtu.

Jako pierwsi podajemy sensacyjną informację: Roman Polański po wpłaceniu kaucji opuścił areszt ekstradycyjny. Nałożono na niego areszt domowy, jednakże uciekł on ze Szwajcarii pomimo zakazu jej opuszczania!!! Władze Szwajcarii nie wyraziły zgody na sprzedaż jego domu przez prawników, więc Roman Polański przekazał go naszemu rządowi za czynną pomoc ministrów Radosława Sikorskiego oraz Bogdana Zdrojewskiego w jego uwolnieniu i ucieczce. Od dzisiaj sesje wyjazdowe rządu oraz Platformy Obywatelskiej odbywać się będą w Szwajcarii. Szerzej o spektakularnej ucieczce, w którą zaangażował się polski rząd, pisał będę na naszym Forum.

Przecież w poważnym newsie nie może się znaleźć taki absurd, jak to, iż Roman Polański przekazał naszemu rządowi, a zarazem partii politycznej, swoją willę położoną w Szwajcarii... wink.gif

+Quote Post
K. J. Szklarski
post 29.09.2009, 19:59
Post #19

Bardzo rozgadany
Group Icon

Ogłaszam konkurs (zupełnie poważny): Co bezsprzecznie łączy Romana Polańskiego ze mną icon14.gif Oj jest coś takiego, oj jest, i jest to coś bardzo ważnego i... poważnego. Kto pierwszy odgadnie, ten otrzyma nagrodę w postaci filmu DVD. smile.gif

+Quote Post
eomer1024
post 29.09.2009, 20:02
Post #20

Rozmowny

From: Śląsk , Tychy
Member No.: 145,640

Moim, skromnym zdaniem, sprawa jest prosta.

Za swoje osiągnięcia pan Polański ma: nagrody, sławę i pieniądze, jak najbardziej na nie zasłużył.

Za pójście do łóżka z 13-to letnim dzieckiem, samemu mając lat 45, powinien pójść do więzienia – na to również zasłużył !

Tak się składa, że sam jestem ojcem córki w tym wieku i gdyby wykorzystał ją jakiś 45-letni drań, to bym osobiście załatwił zboczeńca, bez względu na konsekwencje.

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 07.09.2010, 02:09