IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Agnieszka Chylińska robi striptiz - striptiz duszy swej! Czy naprawdę jej nowa płyta aż tak fanów powinna szokować?
K. J. Szklarski
post 19.10.2009, 23:47
Post #1

Bardzo rozgadany
Group Icon

Group: Administrator
From: Jelenia Góra - Cieplice
Member No.: 152,614

Na stronie głównej, w swoim newsie napisałem:

Agnieszka Chylińska - całkowicie naga, obcałowując na warszawskiej Starówce Zygmusia na kolumnie stojącego...

No tak...Można było spodziewać się, że dojdzie w końcu kiedyś także do takiego skandalu! A fe Pani Agnieszko, a fe excl.gif Nie będę się o tym rozpisywał na stronie głównej, bo nazbyt wiele dzieciaków tu zagląda, przeto ludzi dorosłych na nasze Forum prędziutko zapraszam - istny szok!!!

Zacznę od dokończenia myśli: Agnieszka Chylińska - całkowicie naga, obcałowując na warszawskiej Starówce Zygmusia na kolumnie stojącego, nie wywołałaby chyba takiego szoku u niektórych fanów, jak czyni to swoją nową płytą "Modern Rocking" oraz teledyskiem do piosenki z tejże płyty pochodzącej: "Nie chcę Cię zapomnieć".

Może zacznę od kilku słów do "agnieszkowych fanów" adresowanych: Drodzy moi excl.gif Przyjmijcie ode mnie wyrazy szczerego współczucia z powodu Waszej głuchoty bądź to nabytej, bądź to wrodzonej. Nie znam wprawdzie jeszcze całej nowej płyty Agnieszki Chylińskiej, ale słuchając piosenki "Nie chcę Cię zapomnieć" nie czuję się niczym wstrząśnięty, nie czuję się niczym zmieszany i klnę się na to excl.gif To mówię ja: Szklarski - Krzysztof Jacek Szklarski excl.gif Jeżeli ktoś był i jest rzeczywistym fanem Agnieszki Chylińskiej, to nie powinien czuć się "nowymi" klimatami Agnieszki zaskoczony, gdyż jak każda dziewczyna, jak każda kobieta, dawała ona wyraz swoim pragnieniom, marzeniom i tęsknotom w każdej płycie dotychczas nagranej - wystarczyło uważnie słuchać całych płyt, a nie tylko wybranych utworów. No tak, ale jeżeli ktoś zamiast płyt muzycznych słucha płyt chodnikowych, to nie dziwota, że go potem Agniecha zaskakuje a nawet rozczarowuje excl.gif

Agnieszka udzieliła świetnego, przezabawnego wywiadu dla stacji TVN. Nie tylko ten wywiad prezentujemy Państwu w naszym internetowym kinie YourLiveCinema.TV - wywiad, któremu mógłbym nadać, naśladując troszkę Agniechę, tytuł... "Jestem starą dupą już". W tymże wywiadzie Agnieszka zapowiedziała, że 24 października, a więc już następnego dnia po oficjalnej premierze płyty "Modern Rocking", w ciąże zajdzie - mi nic nie pozostaje innego wobec tej zapowiedzi, jak Agnieszkę troszkę potrzymać (niestety - tylko za jej słowo).

Ludziska excl.gif Czem prędzej pospieszajcie klikając tu, by "starą-nową" Agnieszkę, w jej chrystusowym już wieku (lat 33 - jak ten czas leci...), obaczyć excl.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 09.09.2010, 20:27